Pure Luxekeukens

Pure Luxekeukens

De keuken wordt meer en meer een ontmoetingsplek, middelpunt van de woning. Een plaats om nog intenser te genieten, met àlle zintuigen. Een functionele blikvanger met uitgekookt keukencomfort. Op smaak gebracht met mooie natuurlijke materialen, oogstrelende vormgeving en royale zit-, werk- en opbergruimte. Met intelligente keukenapparaten, van kookzone tot vaatwasser, afzuigkap, koelkast, oven of steamer. De nieuwste generatie toestellen is op zijn minst opvallend te noemen. Termen als exclusief design, geruisloos, soepel, veelzijdig, krachtig en energiezuinig zijn hier zonder twijfel van toepassing. Ongeëvenaarde luxe …

Genieten met alle zintuigen

De keuken is de ideale plek om gasten te ontvangen. En dat doe je volledig in stijl in een keuken die pittig gekruid is met de meest geavanceerde keukensnufjes. Een leefkeuken met iPod-dock, tv, cd, dvd, radio, internet, pc met interfaces, uitgerust met een lichtsysteem waarmee je de sfeer kunt afstemmen op tijdstip en gelegenheid, … Het is geen toekomstmuziek meer, maar een uitzonderlijk keukenconcept waar Keukenhuis met SieMatic feilloos aan beantwoordt. Het perfecte samenspel van hoogwaardig materiaalgebruik met elektronica en lichttechniek.

Toonaangevend op alle vlakken

Keukenhuis volgt de laatste noviteiten, keukentrends en -technologieën op de voet. Pareltjes uit de internationale designscene en keukencompetenties vormen het vaste decor van onze vestigingen. Absoluut de moeite waard om te ontdekken. Kom eens langs voor een culinaire expeditie.

Wij zijn hoofdverdeler van

Copyright © 2018 Keukenhuis Algemene voorwaarden Disclaimer website door Innomedio

Bedankt voor jouw like!
Ontvang jouw cadeau