Meest gestelde vragen

1. Wanneer kan mijn keuken worden opgemeten en geleverd?

U kunt de leverweek van uw keuken onmiddellijk vastleggen bij aankoop van uw keuken of u kiest voor een leverweek op afroep. Wij rekenen op een standaardtermijn van 12 weken van opmeting tot levering van uw keuken. Bij afroep geeft u ons dus een seintje 3 à 4 maanden (of vroeger) alvorens u de keuken verwacht. Uitzonderingen zijn mogelijk maar moeten altijd overlegd en nagevraagd worden bij onze besteldienst en zijn ook afhankelijk van de levertermijnen van onze leveranciers, alsook de materialen die u hebt gekozen en de ruimte in onze planning.

16 Personen vonden dit nuttig

2. Wanneer krijg ik mijn technisch plan?

U krijgt uw technisch plan binnen de 2 weken zodra uw keuken is opgemeten. Indien u uw technisch plan vroeger nodig hebt, meld dit dan aan onze adviseurs, dan kunnen wij dit maken aan de hand van bv. uw bouwplan en bezorgen u dit eveneens binnen de 2 weken na de aanvraag.

11 Personen vonden dit nuttig

3. Hoeveel garantie heb ik op mijn keuken?

Op de eerste plaats staan wij garant voor een  levenslange service en staan steeds ter beschikking voor al uw vragen en opmerkingen. Wij geven steeds de volledige garantie van onze leveranciers door aan onze klanten. Op toestellen bedraagt de standaardgarantie 2 jaar vanaf de datum van uw factuur. Sommige merken geven langere garantietermijnen indien u al uw keukentoestellen van hetzelfde merk aankoopt, vele merken geven tegenwoordig de mogelijkheid de garantie online uit te breiden naar 5 jaar. Wij kunnen hier alle nodige informatie over geven in onze winkels. De meubels vallen volledig onder de fabrieksgarantie van 10 jaar op fabricage- en constructiefouten (op de meeste foliedeuren wordt door de fabrikanten 5 jaar gegeven). Indien u tijdens het eerste jaar zou geconfronteerd worden met fabricagefouten, nemen wij de kost van de werkuren te onze laste. Let wel op: waterschade, brand- of rookschade en gebruiksschade vallen nooit onder de fabrieksgarantie maar zijn veelal verzekeringskwesties.

14 Personen vonden dit nuttig

4. Kan ik de keuken zelf plaatsen?

U kunt uw keuken zelf plaatsen indien u voldoende technische kennis hebt of zelfs indien u gewoon een handige harry bent. Indien u wenst gebruik te maken van een verlaagd btw-tarief moet de keuken altijd door ons worden geplaatst.

7 Personen vonden dit nuttig

5. Wat breng ik mee als ik langskom voor een offerte?

Indien u in het bezit bent van een plan van de ruimte waarin u de keuken wil voorzien, kan de offerte helemaal op maat gemaakt worden. Indien u niet over een plan beschikt, is het aangewezen om zelf een beperkte maatvoering van de aanwezige ruimte te nemen en deze mee te brengen. Nameten doen we altijd. Indien u beschikt over een lastenboek of budget voor de keuken of als u al een bepaalde keuze hebt gemaakt in toestellen of werkblad en u hebt hier al informatie over, mag u dit altijd meebrengen.

7 Personen vonden dit nuttig

6. Dien ik vooraf een afspraak te maken?

U mag een afspraak maken om uzelf er van te verzekeren dat onze adviseurs een plaatsje in hun agenda vrijhouden voor u. Indien het voor u moeilijk is om tijdens onze openingsuren langs te komen, biedt een afspraak u de mogelijkheid om toch een bezoek aan het Keukenhuis te brengen. U bent echter tijdens de openingsuren te allen tijde welkom in onze toonzaal zonder afspraak. De koffie staat klaar.

4 Personen vonden dit nuttig

7. Kan ik via internet een offerte laten maken?

Onze winkels beschikken over stalen van alle mogelijke materialen, van fronten tot corpuskleuren, van werkbladen in kunststof tot natuursteen en keramiek. In onze toonzalen bieden wij u de gelegenheid om diverse voorbeelden en mogelijkheden te bekijken en keuzes te maken tussen opstellingen, toestellen en materialen. Uw bezoek aan onze toonzaal geeft u de gelegenheid om kennis met ons en onze adviseurs te maken en geeft hen de gelegenheid om van u de nodige informatie te bekomen om uw droomkeuken uit te werken. Het praktisch verloop om een offerte te maken is dus veel makkelijker via persoonlijk contact dan via internet. Indien u niet in de mogelijkheid bent om in onze winkels te komen, kunnen wij natuurlijk ook altijd een afspraak maken om tot bij u thuis te komen om alles persoonlijk door te nemen.

6 Personen vonden dit nuttig

Copyright © 2018 Keukenhuis Algemene voorwaarden Disclaimer website door Innomedio

Bedankt voor jouw like!
Ontvang jouw cadeau